Adatelemzés Python környezetben

Áttekintés

A Python az utóbbi évek egyik meghatározó adatelemzési eszközévé vált. Rugalmasságának és sokszínű eszközkészletének hála, nagy népszerűségnek örvend data scientist körökben. A workshop bevezetőként szolgál a Python programozási nyelv és az adatok kezeléséhez illetve elemzéséhez használható eszközeinek megismeréséhez. Az egynapos tanfolyamunkon megismerkedünk a Python alap funkcióival, amelyek elősegítik, hogy hatékonyan használhassuk adatvezérelt folyamatokban. Ezt kiegészítendő, betekintünk a Python által nyújtott, kifejezetten adatfeldolgozásra és -elemzésre szolgáló csomagok funkcionalitásába is.

A tanfolyamon gyakorlati jellegű előadások és demó keretében megismertetjük a nyelv kínálta különböző adatmanipulációs és adatelemzési megoldásokat, adatbányászati módszereket és egy példa elemzésen keresztül egy konkrét adatelemzési projekt lépéseit.

Tematika

  • Python alapok: szintaktika egy konkrét példán keresztül
  • Függvények és csomagok
  • Pandas: adatelőkészítés hatékonyan
  • Machine learning eljárások (sklearn)
  • Matpotlib

Kinek szól?

Ezt a képzést  azoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni az adatelemzés nem grafikus szoftverek által nyújtott lehetőségeivel.

Lebonyolítás

A tanfolyam tantermi formában kerül megrendezésre, a résztvevőknek szüksége van saját számítógépre.

Előfeltételek

Alapszintű informatikai és adatelemzési (például Excel használata) ismeretek.

Következő nyilvános alkalom:

Kérjen értesítést új időpontjainkról!

 

A képzés oktatója

A képzés oktatója a Dmlab 15 éves tapasztalattal rendelkező adatbányászati szakemberei, ennek megfelelően a tematikában az elméleti kérdések mellett kiemelt szerepet kap a különböző esettanulmányok bemutatása.
Előadói információ

Részvételi díj

A részvételi díj 80.000 Ft + ÁFA  / fő, ami magában foglalja az étkezéseket és a magyar nyelvű oktatási anyagot is.

Specializált képzési formák

Ha szeretne egyedi, testre szabott képzési tematikát, kihelyezett képzést, vagy más időpontot, lépjen kapcsolatba oktatással foglalkozó munkatársainkkal!

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.