Python Kedvcsináló kezdőknek június 26-án

Ha szeretnéd megismerni, hogy hogyan lehet a Python használatával könnyen és gyorsan elvégezni a gyakori adatelemzési feladatokat, akkor itt a helyed!

Az online eseményen a részvétel ingyenes.

További információ és regisztráció

Újra Tableau Kedvcsináló kezdőknek június 12-én, pénteken

Ha szeretnéd megismerni, hogy hogyan lehet az adatokból látványos vizualizációkat készíteni, ha érdeklődsz a Tableau iránt, akkor itt a helyed!

Az online eseményen a részvétel ingyenes.

További információ és regisztráció

Tableau Hands-On gyakorlat

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan tudsz az adatokból látványos vizualizációt készíteni, ha érdeklődsz a Tableau eszköz iránt, akkor itt a helyed.

Az online eseményen oktatónk vezetésével próbálhatod ki, hogyan tudsz a Tableau segítségével adatokat elemezni és megjeleníteni.

A részvétel ingyenes, de csak korlátozott számban tudunk fogadni résztvevőket.

További információ és regisztráció

Bevezetés a Big Data technológiákba tanfolyam júniusban

A BI Akadémia Online programjában júniusban ismét a Big Data technológiákkal ismerkedhetnek meg a tanfolyam résztvevői. A kétszer félnapos tanfolyamra június 9. és 10-én délelőtt kerül sor.

A részletes tematika és az online regisztráció itt érhető el: Bevezetés a Big Data technológiákba

További kapcsolódó online képzéseink:

 

Júniusi online tanfolyami kínálatunk

Mostantól elérhetőek a BI Akadémia Online júniusi tanfolyamai, amelyek között adatelemzési, vizualizációs és Big Data oktatások is szerepelnek.

 

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!

Tableau Kedvcsináló kezdőknek május 22-én, pénteken

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan tudsz az adatokból látványos vizualizációt készíteni, ha érdeklődsz a Tableau iránt, akkor itt a helyed.

Az online eseményen a részvétel ingyenes.

További információ és regisztráció

Csütörtökön indul az első online Power BI bevezető tréning

A BI Akadémia Online programjában ezen a héten egy Power BI bevezető kurzus szerepel. A kétszer félnapos tanfolyamra csütörtök és péntek délelőtt kerül sor.

A részletes tematika és az online regisztráció itt érhető el: Bevezetés a Power BI használatába

További kapcsolódó online képzéseink:

 

Python képzések a BI Akadémia Online programjában

Újabb, a Python nyelvvel foglalkozó oktatásokkal bővítettük online is elérhető tanfolyamaink kínálatát.

Kezdő tanfolyamok

A Pythont még nem ismerő érdeklődők számára kétféle alapszintű, bevezető jellegű képzést kínálunk.

Az Adatvizualizáció Pythonban tanfolyam bemutatja a nyelv használatához szükséges alapokat, a különböző adatvizualizációs könyvtárak lehetőségeit és érdekes példák segítségével tanítja a különböző grafikonfajták elkészítését.

Az Adatelemzés és automatizáció Pythonban tanfolyam  szintén a nyelv alapjaival indít, majd utána bemutatja, hogy lehet a tipikus adatelemzési (lekérdezések, szűrések, összesítések) valamint adatfeldolgozási (adatok átalakítása, összekapcsolása, tisztogatása) feladatokat rövid programocskák segítségével könnyen és gyorsan elvégezni.

Mindkét tanfolyam kétszer félnapos és nem kell hozzá előzetes programozói tudás.

Tematikus adatvizualizációs tanfolyamok

A Python nyelvet már valamennyire ismerők tematikus képzéseinken ismerhetnek meg közelebbről egy-egy adatvizualizációs könyvtárat.

Az Adatvizualizáció Pythonban Plotly használatával tanfolyam a széles körben használt, immár teljesen ingyenes és nyílt forráskódú Plotly és Plotly Express könyvtárakat mutatja be.

Az Adatvizualizáció Pythonban Altairral tanfolyam pedig a viszonylag új, de nagyon rugalmas és jól struktúrált, interaktív vizualizációk készítésére különösen alkalmas Altair használatába vezet be.

Ezek a tanfolyamok félnaposak és jelenleg bevezető áron érhetőek el. A részvételhez elegendő alapfokú Python tudás (változók, egyszerű kifejezések és listák ismerete, webes notebook használat alapjai).

=> BI Akadémia Online - Python oktatások

 

 

 

 

 

Indul a BI Akadémia Online programja

Mostantól videós távoktatásos formátumban is elérhetőek a BI Akadémia tanfolyamai!

A BI Akadémia Online keretében jelenleg 4 területen kínálunk oktatásokat:

A májusi oktatási időpontokra már lehet jelentkezni is, akár az egyes képzések saját oldalairól, akár közvetlenül a regisztrációs űrlap használatával.

Kínálatunkat a közeljövőben tovább bővítjük R és Python képzéseink online változataival, valamint hamarosan elindítjuk átfogó, többhetes adatspecialista képzési programunkat is.  Az új képzés iránt érdeklődőknek érdemes feliratkozni a BI Akadémia hírlevelére.

A most meghirdetett nyilvános tanfolyamok mellett kínálunk egyedi, testre szabott oktatásokat is, ahol az ütemezést, illetve a tematikát közösen egyeztetjük.

 

Átállás az online oktatásra

A BI Akadémia hagyományos, tantermi oktatásait egyelőre felfüggesztettük, de legnépszerűbb tanfolyamainkat rövidesen online formátumban, videokonferencián keresztül is fogjuk kínálni.

A online képzések listáját és az oktatási menetrendet hamarosan közzétesszük.