Python képzések a BI Akadémia Online programjában

Újabb, a Python nyelvvel foglalkozó oktatásokkal bővítettük online is elérhető tanfolyamaink kínálatát.

Kezdő tanfolyamok

A Pythont még nem ismerő érdeklődők számára kétféle alapszintű, bevezető jellegű képzést kínálunk.

Az Adatvizualizáció Pythonban tanfolyam bemutatja a nyelv használatához szükséges alapokat, a különböző adatvizualizációs könyvtárak lehetőségeit és érdekes példák segítségével tanítja a különböző grafikonfajták elkészítését.

Az Adatelemzés és automatizáció Pythonban tanfolyam  szintén a nyelv alapjaival indít, majd utána bemutatja, hogy lehet a tipikus adatelemzési (lekérdezések, szűrések, összesítések) valamint adatfeldolgozási (adatok átalakítása, összekapcsolása, tisztogatása) feladatokat rövid programocskák segítségével könnyen és gyorsan elvégezni.

Mindkét tanfolyam kétszer félnapos és nem kell hozzá előzetes programozói tudás.

Tematikus adatvizualizációs tanfolyamok

A Python nyelvet már valamennyire ismerők tematikus képzéseinken ismerhetnek meg közelebbről egy-egy adatvizualizációs könyvtárat.

Az Adatvizualizáció Pythonban Plotly használatával tanfolyam a széles körben használt, immár teljesen ingyenes és nyílt forráskódú Plotly és Plotly Express könyvtárakat mutatja be.

Az Adatvizualizáció Pythonban Altairral tanfolyam pedig a viszonylag új, de nagyon rugalmas és jól struktúrált, interaktív vizualizációk készítésére különösen alkalmas Altair használatába vezet be.

Ezek a tanfolyamok félnaposak és jelenleg bevezető áron érhetőek el. A részvételhez elegendő alapfokú Python tudás (változók, egyszerű kifejezések és listák ismerete, webes notebook használat alapjai).

=> BI Akadémia Online - Python oktatások

 

 

 

 

 


Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.