Power BI oktatásaink

A Microsoft Power BI kényelmes és hatékony adatelemzési és vizualizációs eszközöket ad a felhasználók kezébe, jelentősen megkönnyítve a jelentések, elemzések és dashboardok készítését.

Képzéseinken tapasztalt oktatónk segítségével, interaktív formában  ismerkedhetnek meg a hallgatók a Power BI használatával, az adatok elérésétől kezdve a látványos, interaktív vizualizációk készítéséig.

A képzéseinket online formában, videokonferencián keresztül tartjuk, általában a délelőtti órákban, de igény esetén indítunk délutáni alkalmakat is.

Online tanfolyamok

Bevezetés a Power BI használatába
2 x fél nap • 60.000 forint + ÁFA
A kezdőknek szóló tanfolyam a Power BI használatának fogásait mutatja be gyakorlati példákon keresztül.  Tematika és időpontok

Adatelőkészítés Power BI segítségével
1 x fél nap • 30.000 forint + ÁFA
A tanfolyam a Power BI beépített adattranszformációs eszközeit mutatja be. Tematika és időpontok

Power BI kalkulációk 1.
1 x fél nap • 30.000 forint + ÁFA
A tanfolyam során a résztvevők megismerhetik a Power BI kalkulációs képességeit, így többek között a számított oszlopok és mérőszámok létrehozását. Tematika és időpontok

Előkészítés alatt álló képzéseink

Hamarosan indítjuk képzéseink következő lépcsőjét is, amelyek továbblépési lehetőséget biztosítanak a bevezető tanfolyamok után.

  • Power BI dashboardok készítése
  • Power BI kalkulációk 2. - DAX formulák

Egyedi képzések

Az itt szereplő standard tanfolyamok mellett vállaljuk egyedi tematikájú képzések megtartását is. Ha ilyet szeretne, lépjen velünk kapcsolatba központi elérhetőségeinken.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.