Tableau oktatásaink

A Tableau az egyik legnépszerűbb adatvizualizációs és adatelemző szoftver, amelyet hazánkban is széles körben használnak.

Tapasztalt oktatóink által vezetett, interaktív képzéseink segítik a Tableau használatának elsajátítását, bemutatva nemcsak az alapvető tudnivalókat, hanem a hasznos tippeket-trükköket, fogásokat is.

A képzéseinket online formában, videokonferencián keresztül tartjuk, általában a délelőtti órákban, de igény esetén indítunk délutáni alkalmakat is.

Online tanfolyamok

Bevezetés a Tableau használatába
2 x fél nap • 60.000 forint + ÁFA
Ez a kezdőknek szóló, kétszer félnapos oktatás az alapoktól mutatja be a Tableau Desktop szoftver működését. Tematika és időpontok

Dashboardok készítése
1 x fél nap • 30.000 forint + ÁFA
Tableau dashboard összeállítása és data storytelling. Tematika és időpontok

Tableau Kalkulációk 1.
1 x fél nap • 30.000 forint + ÁFA
Bevezetés a Tableau kalkulációs motorjának használatába, számított mezők és táblakalkulációk készítése. Tematika és időpontok

Tableau Kalkulációk 2.
1 x fél nap • 30.000 forint + ÁFA
Level-of-Detail (LOD) számítások, dátumaritmetika, halmazalapú  és térképes kalkulációk. Tematika és időpontok

Előkészítés alatt álló képzéseink

Hamarosan indítjuk képzéseink következő lépcsőjét is, amelyek továbblépési lehetőséget biztosítanak a bevezető tanfolyamok után.

  • Data Storytelling Tableau eszközökkel
  • Adatelőkészítés Tableau Prep használatával (hamarosan!)

Adatspecialista Tableau képzés

Ez az átfogó, többhetes adatelemző oktatásunk nemcsak a Tableau szoftverek használatára készíti fel a hallgatókat, hanem a mindennapos adatelemzési feladatok gyakorlati ellátásához szükséges hasznos tudásanyagot is nyújt. Részletes tematika hamarosan.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.