Ha érdekel az adatok világa és kíváncsi vagy, hogyan lehet azokból különböző grafikonokat, látványos dashboardokat vagy akár térképes adatmegjelenítést készíteni, akkor csatlakozz Tableau bemutató sorozatunkhoz!
Az online eseményeken bemutatjuk az egyik legnépszerűbb adatvizualizációs eszköz, a Tableau alapvető funkcióit, valamint adatvizualizációs és elemzési lehetőségeit. Az egyes időpontokban egy-egy új területre fókuszálunk, így érdemes minden alkalommal részt venni.

Időpontok

  • 2022. április 05. (kedd), 16:00
  • 2022. április 12. (kedd), 16:00

A két alkalmat megelőzően, március 25-én (pénteken) egy ízelítő, a Tableau Kedvcsináló Kezdőknek eseményünk keretében egy átfogó képet kaphatnak a résztvevők, míg a bemutatókon mélyebben lehet megismerni a Tableau által kínált lehetőségeket.

Napirend

  • 16:00-16:05 Bevezető
  • 16:05-17:30 Tableau bemutató

Részvételi díj
A részvétel ingyenes, elegendő egy előzetes regisztráció.

Jelentkezés
A regisztrációkat ezen az űrlapon várjuk.

Mire van szükség?

  • Tableau Public
    Amennyiben szeretnéd Te magad is kipróbálni mindazt, amit a bemutatón látsz majd, akkor kérjük, telepítsd az ingyenesen kipróbálható Tableau Public alkalmazást.
  • Zoom
    Az eseményeket Zoom alkalmazáson keresztül folytatjuk. Javasoljuk az ingyenes Zoom kliens letöltését és telepítését, mert így lesz a legkényelmesebb a részvétel. Ha a résztvevő gépére nem lehet telepíteni az alkalmazást, akkor van mód telepítés nélkül, csak böngésző használatával is csatlakozni az eseményhez.

Csatlakozás az online eseményekhez
Az eseményt megelőző napon küldjük el a regisztrált résztvevőknek a linket, amin keresztül csatlakozni lehet majd.

További információ
Kérdés esetén munkatársainkkal itt lehet kapcsolatba lépni.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.