Data Science képzéseink

Adatbányászat kezdőknek
A képzés elsődlegesen azoknak szól, akik érdeklődnek az adatbányászat iránt, illetve akik foglalkoznak már adatbányászattal, de szeretnék az alapokat megerősíteni. A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek az elmélettel és rögtön ki is próbálhatják a tanultakat egy mini projekt önálló kidolgozásában.
Részletes tematika | Következő alkalom:  Kérjen értesítést új időpontjainkról!

Adatbányászat haladóknak
Az adatbányászati alapismeretekkel már rendelkezőnek szól kétnapos haladó tanfolyamunk, ami szélesebb áttekintést ad a különböző elemzési módszerekről és alkalmazási területekről.
Részletes tematika | Következő alkalom: Kérjen értesítést új időpontjainkról!

Adatelemzés és automatizáció Pythonnal
 Ez a  workshop bevezetőként szolgál a Python programozási nyelv és az adatok kezeléséhez illetve elemzéséhez használható eszközeinek megismeréséhez.
Részletes tematika | Következő alkalom: 2020. április 15.

Data Science bevezető workshop Pythonnal
A workshop célja, hogy az érdeklődő szakmai és üzleti felhasználóknak gyakorlati oktatás keretében bemutassa a data science és gépi tanulás alapfogalmait, módszertanokat és best practice-eket.
Részletes tematika | Következő alkalom: Kérjen értesítést új időpontjainkról!

Bevezetés az R programozási nyelvbe
Az egy napos tanfolyam során az R statisztikai programcsomag általános bemutatásán túl gyakorlati példákon keresztül és konkrét esettanulmányok segítségével kerül bemutatásra, hogy a környezet hogyan használható a mindennapi munka során.
Részletes tematika | Következő alkalom:  2020. május 18. (Budapest Data Fórum)

A Deep Learning alapjai
A workshop során bemutatjuk a deep learning paradigma alapvető elgondolását, kiemeljük az előnyeit és kihívásait más gépi tanuló eljárásokkal szemben, ismertetjük az elsődleges felhasználási területeket, továbbá a fejlesztéshez szükséges hardver és szoftver rendszereket.
Következő alkalom: Kérjen értesítést új időpontjainkról!

További képzéseink: Adattárházak | BI és adatvizualizáció | Big Data  | Data Science

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.